Smartlog v3 » Drift af IT - det er ikke så svært » drift af IT - ikke så dumt?
Opret egen blog | Næste blog »

drift af IT - ikke så dumt?

22. Feb 2012 10:54, Pernille R

Tanken er stadig fremmed for mange, men faktisk er det slet ikke så svært at forstå. Outsourcing af IT er ikke noget helt nyt fænomen i Danmark, men alligevel er der overraskende få virksomheder der benytter sig af denne mulighed for at få en anden virksomhed til at tage sig af den daglige drift af IT.

Det kan ellers være svært at forstå hvorfor denne model ikke er mere udbredt. Både IT virksomhed og ens egen virksomhed drager i høj grad nytte af denne aftale, der hjælper med at skabe vækst i det daglige. Når man outsourcer sin IT, fralægger man sig nemlig også mange af de problemer man ellers ville kunne rende ind i i hverdagen.

Derfor er der også flere og flere større virksomheder der i høj grad benytter sig af denne måde, men det bør ikke kun være de største virksomheder der drager fordel af dette. For faktisk kan IT outsourcing være en større fordel for de små. I det at man har en ny virksomhed, er det vigtigt at alting kører på skinner således at man for skabt pålidelighed omkring det man sælger. Hvis IT driften går ned, går virksomheden i stå.

At benytte outsourcing af IT som ny virksomhed
Selve ideen med outsourcing af IT bygger på, at denne opgave kan være med til at sløve væksten hos mange nyere virksomheder og derfor bør de kunne lægge denne opgave hos andre. Når man placerer ansvaret her, får man så til gengæld professionel hjælp og en meget mere sikker drift, for et ganske småt beløb der altså ikke driver ejeren af den nye virksomhed fra hus og hjem.

Derfor er konklusionen også at man får meget igen, for at outsource sin IT. Pludselig vil arbejdsmiljøet for de ansatte være bedre og væksten vil være stigende. Man har ikke en IT ansvarlig, der skal bruge al sin energi på at rende rundt i en mørk kælder og få det hele til at fungere. Han kan nu bruge sin tid på at få hjulene til at dreje rundt, og dermed være i stand til at hjælpe den nye virksomhed på vej.

Sådan fungerer det
Outsourcing af IT, betyder at driften af IT bliver lagt andetsteds, og derfor skal man være i stand til at komme i kontakt med dem der disponerer over det. Det gør man via telefon, og derfor bliver mange problemer også ordnet således.

Netop heri består det smarte ved outsourcing. Det kan nemlig gøres fra nær og fjern, og derfor skal man ikke bekymre sig om problemer med IT driften længere.

Læs mere om hvordan du kan styrke din drift af it.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031